Barista opleiding voor professionelen

De kwaliteit van een kopje wordt bepaald door verschillende factoren: de Machine, de kwaliteit van de koffie, de maling van de koffie, de tijd van percolatie,...

Al deze aspecten zijn onvermijdelijk, maar alleen de barista kan al deze aspecten beheersen om een perfect resultaat te bereiken.

Na een korte inleiding over het bedrijf, zullen wij uitleg geven over de verschillende percolatiemethoden, de instellingen van de machines en het noodzakelijke onderhoud van de apparatuur.

Na de theorie, gaan we naar de praktijk. Wij zullen u voorzien van alle nodige apparatuur en producten om te oefenen om de perfecte koffie te bereiken.

Bent u verantwoordelijk voor de koffie in uw zaak en wilt u meer weten, neem dan onmiddellijk contact met ons op voor een gepersonaliseerde workshop!

 

Onze waarden

 

 

Al 125 jaar cultiveert ons bedrijf de familiewaarden van kennis van de terroirs, respect voor het product en precisie van de knowhow om de klant de beste koffie aan te bieden;

De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze sociale verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu.

Als 5e generatie brander bestendigen wij deze passie voor ons nobel product.

 

    François, Sophie & Nicolas Storme

 

" Koffie is een geschenk van de natuur, draag er zorg voor"

Al onze biologische producten zijn gecertificeerd BE-BIO 01

Deze website maakt gebruik van cookies De website van STORME Coffee Roasters gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten