^

Geschiedenis

> Geschiedenis >

Storme, een gereputeerde naam sinds meer dan 100 jaar in België en in het Nord-Pas-de-Calais. Alles is in 1896 begonnen met Hector Storme, jonge ondernemer van 20 jaar, die een kruidenierswinkel en een aanpalende koffiebranderij overnam gelegen op de grote markt van Moeskroen. De koffie werd heel vlug een passie voor hem die hij overbracht aan zijn drie zonen, zijn kleinzonen en zijn achterkleinzonen. Van generatie tot generatie bouwt de familie Storme aan een traditie van kwaliteit en strengheid in de selectie en samenstelling van hun melanges en streven naar een uitmuntende service dat uitsluitend te verkrijgen is bij familie ondernemingen.

In september 2000, is Storme n.v. in nieuwe gebouwen gevestigd in de industriezone van Moeskroen, voorzien van nieuwe installaties die aan de spits van de technologie zijn.

In November 2011 worden de koffiebranderij en de koffieverkoop verdergezet door de 5de generatie. Bovenop het kernprodukt heeft de firma het assortiment geleidelijk uitgebreid naar artikelen aangepast aan een bedrijvenscliënteel. De wil om te vernieuwen uit zicht voortaan in de E-Business.

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie